Ga naar inhoud
Komische speelfilm rondom Paul de Leeuws televisiecreaties Bob en Annie de Rooy. Na jaren lief en leed met haar te hebben gedeeld, laat Bob de Rooy zich scheiden van zijn toegewijde vrouw Annie.
Speelfilm rondom Paul de Leeuws even populaire als controversiële televisiecreaties Bob en Annie de Rooy. Na jaren lief en leed met haar te hebben gedeeld, laat Bob de Rooy zich scheiden van zijn toegewijde vrouw Annie. De onbehouwen Bob heeft, in tegenstelling tot zijn echtgenote, geen enkele moeite met de scheiding. Terwijl Annie zich vertwijfeld afvraagt of ze ooit nog aan de man zal komen, stort Bob zich vol overgave in de armen van zijn nieuwe geliefde Carmen.

Titel: Filmpje!
Jaar: 1995
Duur : 1 uur, 31 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: In The Picture Comedy
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still