Ga naar inhoud
Stills

Fenix

Regie: Shariff Korver
Het leven is goed in het Brabantse land... maar niet heus. Jara en Rens keren terug naar hun geboortegrond en raken verstrikt in het grijze schemergebied tussen de boven- en onderwereld.
Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara en Rens, die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie. Ze raken verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds verder vervagen. Dramaserie van Shariff Korver die met zijn speelfilmdebuut Infiltrant en het vierde seizoen van Penoza zijn sporen in het psychologische misdaadgenre al ruimschoots verdiende.
Titel: Fenix
Jaar: 2018
Duur : 47 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills
Stills
Stills