Zwart-witfilm over de tragische reis van een gedachte, afgelegd door een ballon waarop een bebaard gezicht is getekend. Al wordt de ballon met stenen kapot gegooid, hij duikt toch steeds weer op.
In 2007 bracht Dan Geesin onder de titel Fat Head een cd met liedjes en gesproken teksten uit. Op de disc prijkte een ballon waarop een sterk op hemzelf gelijkend, bebaard gezicht is getekend. De ballon speelt ook de hoofdrol in de gelijknamige zwart-witfilm, waarin geen enkel woord klinkt. Wel wordt de tragische reis van een gedachte verbeeldt, waarbij de ballon met stenen kapot wordt gegooid of langzaam verschrompelt maar toch steeds weer opduikt.

Credits

Producent
Scenario
Set geluid
Sound Design
Montage
Cast (hoofdrol)
Distributie
De Filmbank

Titel: Fat Head
Jaar: 2009
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.