Ga naar inhoud
Het leven van een instafamous modeblogger is niet eenvoudig. Zeker niet wanneer je een introvert meisje bent met zogenaamde vriendinnen die je dwarszitten en een dubbelleven dat niet aan het licht mag komen.
Esmee is een eenvoudig meisje dat dolgraag ontwerpster van modieuze kleding wil worden. Een stage bij een modebedrijf lijkt haar grote kans, totdat iemand haar bedriegt en Esmee balend in het magazijn belandt. Maar ze kan daar wel de hand leggen op afgekeurde designerkleding. Ze begint zelf te ontwerpen en creëert het bloggende online alter-ego Lizzy. Door een toevallig optreden op de Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. Esmee moet een dubbelleven leiden, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk.

Titel: Fashion Chicks
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving GK, Niet vertoond op festival
Editie: NFF 2016

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still