Tele­film over vakant­ie­gangers op Vlieland, elkaar opvol­gend in twee aangren­zende vakantiehuisjes. Oude en nieuwe liefde, ruzies en goed­maken, en de kroeg als vluchtplek.
Tele­film naar de gelijk­namige roman van Vonne van der Meer toont vier keer vakant­ie­gangers op Vlieland, elkaar opvol­gend in twee aangren­zende vakantiehuisjes. Oude en nieuwe liefde, ruzies en goed­maken, en de kroeg als vlucht­plek. Ondanks alle ruzies, twijfels en confrontaties is de conclusie in het gasten­boek: We zijn hele­maal tot rust gekomen.’ De weid­sheid van het eiland contrasteert met de benauwd­heid van de vakantiehuisjes.

Titel: Eilandgasten
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01