Ga naar inhoud
Still

Eilandgasten

Regie: Karim Traïdia
Telefilm over vakantiegangers op Vlieland, elkaar opvolgend in twee aangrenzende vakantiehuisjes. Oude en nieuwe liefde, ruzies en goedmaken, en de kroeg als vluchtplek.
Telefilm naar de gelijknamige roman van Vonne van der Meer toont vier keer vakantiegangers op Vlieland, elkaar opvolgend in twee aangrenzende vakantiehuisjes. Oude en nieuwe liefde, ruzies en goedmaken, en de kroeg als vluchtplek. Ondanks alle ruzies, twijfels en confrontaties is de conclusie in het gastenboek: 'We zijn helemaal tot rust gekomen.' De weidsheid van het eiland contrasteert met de benauwdheid van de vakantiehuisjes.
Titel: Eilandgasten
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 40 minuten
Soort: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2005
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still