Ga naar inhoud
Still 4

Drijfzand

Regie: Margot Schaap
Psychologisch drama over een complexe moeder-dochterrelatie. Wanneer Suzes moeder meedeelt een hersentumor te hebben, begint Suzes bestaan te wankelen.
Psychologisch drama over een moeder-dochterrelatie en de weerslag daarvan op drie generaties vrouwen. Suze woont in alle rust samen met haar man en zesjarige dochtertje. Als haar kleurrijke, excentrieke moeder Helena hen als verrassing komt bezoeken, begint haar zorgvuldig opgebouwde leven te wankelen. Al snel steken Suzes sluimerende dwangneuroses weer de kop op. Verscheurd tussen de loyaliteit aan haar moeder en die aan haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Titel: Drijfzand
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 50 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie NFF Festivalpremières

Gouden Kalf nominaties

Beste Hoofdrol (2021)
Elsie de Brauw

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still 1
Still 5