Spannende nozemfilm naar een kort verhaal van Remco Campert, tegen de achtergrond van een bar in de vijftiger jaren waar een ogenschijnlijk sullige vreemdeling voor opschudding zorgt.
Spannende nozemfilm naar een kort verhaal van Remco Campert, De Jongen met het mes. Het verhaal speelt in de vijftiger jaren. Een bar is het decor waar stoere rockabilly's met vetkuiven en leren jacks de meisjes ten dans vragen. Een ogenschijnlijk sullige vreemdeling zorgt voor opschudding als deze niet alleen een mes heeft, maar ook nog indruk maakt op het mooiste meisje van de dansvloer.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Sigma Pictures Productions b.v.

Titel: Don't Move Baby
Jaar: 1974
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.