Deze muzikale versie van 'Where is Waldo' toont op semi-documentaire wijze hoe professionele verstoppers zich in alledaagse situaties onzichtbaar kunnen maken.
Voor een geslaagde videoclip heb je geen torenhoog budget of fancy apparatuur nodig. Martijn Lenten laat zien dat een fantasierijke insteek en lowtech uitvoering net zo effectief is om de kijker aan het beeld te kluisteren. Letterlijk, want in Peekaboo demonstreren professionele verstoppers hoe zij zich in alledaagse situaties kunnen verbergen. De beste verdwijntrucs komen op het conto van Hans Klausbrautzer, die moeiteloos opgaat in alledaagse omgevingen als parkeergarages en skateplekken, en zelfs in een pakje chips.

Titel: DJ Haus - Peekaboo
Jaar: 2014
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still