Ga naar inhoud
Still

Display

Regie: Lucette Braune
In deze animatiefilm zet een eigenwijze bromvlieg het statische leven van naakte etalagepoppen op zijn kop. De poppen veranderen in eigen tempo van houding en kleuren telkens vluchtig volgens de laatste mode.
In deze animatiefilm spelen naakte etalagepoppen de hoofdrol. De poppen zijn getekend in dikke, zwarte lijnen tegen een witte achtergrond. Delen van hun lijf kleuren om beurten in, telkens heel vluchtig, zoals dat met mode gaat. In hun eigen, langzame tempo veranderen ze om beurten van houding. Tot de komst van een eigenwijze bromvlieg hun statische leven ruw verstoord.

Credits

Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Distributie
Stichting il Luster Films
Titel: Display
Jaar: 2009
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still