Ga naar inhoud
Still

Dirty Mind

Regie: Pieter van Hees
Tragikomedie over mannelijkheid. De verlegen Diego worstelt met een laag zelfbeeld tot hij na een ernstig ongeval wakker wordt als Tony T, een totaal ongeremde en vrijgevochten stuntman.
Tragikomedie over mannelijkheid. De verlegen Diego worstelt met een laag zelfbeeld tot hij na een ernstig ongeval wakker wordt als Tony T, een totaal ongeremde en vrijgevochten stuntman. Een typisch geval van Frontaalsyndroom? In ieder geval de ideale casestudy voor de jonge en ambitieuze neurologe Jaana, die wil bewijzen dat het syndroom genezen kan worden door experimentele hersenchirurgie.
Titel: Dirty Mind
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009
Vlaamse Films

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still