Ga naar inhoud
Op een broeierige stranddag wordt Maas geconfronteerd met zijn onzekerheid over zijn beperking. Als iedereen om hem heen gaat zwemmen, moet hij een keuze maken. Durft hij zich bloot te geven?
Maas gaat met zijn kersverse vriendin Sien mee naar het strand om haar vrienden te leren kennen. De groep verwelkomt hem enthousiast, maar Maas voelt zich niet op zijn gemak. Omdat zijn benen anders zijn, vindt hij het eng om zijn lange broek uit te trekken. Laat staan te gaan zwemmen. Als iedereen de zee inspringt, blijft hij aarzelend op een handdoekje zitten. Het liefste wil hij met Sien in het water zijn. Kan hij zich overgeven aan de golven om samen een nieuw evenwicht te vinden?

Titel: De Ontmoeting - Zeebenen
Jaar: 2022
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills