Ga naar inhoud
LEVENSLANG-V11_GRADE-V08_MIX-V6_STEREO-ONLINE-V2_H264-20.00_00_03_11.Still001.jpg

De Ontmoeting - Levenslang

Regie: Jard Struik
Wanneer een jonge crimineel een levenslange voorraad van zijn favoriete hagelslag wint, maakt hij onder hoge tijdsdruk een reis vol vreemde ontmoetingen om de prijs te innen. De reis van zijn leven.
Een jonge crimineel vindt op de sluitingsdag van een prijsactie een ‘Gouden Sonny’. Hiermee heeft hij recht op een levenslange voorraad van zijn favoriete hagelslagmerk. Zo begint een reis vol verrassingen en hindernissen. Wat hebben de mensen die hij tegenkomt voor hem in petto? Vastbesloten de prijs te innen, ploegt de crimineel zich door modderige akkers en wilde bossen, maar de klok tikt onverbiddelijk door.
Titel: De Ontmoeting - Levenslang
Jaar: 2023
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
NFF Debuutcompetitie Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.