Ga naar inhoud
Still

De inbreker

Regie: Frans Weisz
Humoristische thriller over een geroutineerde Amsterdamse inbreker en zijn maat die een centje kunnen bijverdienen door de weggelopen stiefdochter van een bankier op te sporen.
Humoristische en romantische thriller naar een boek van August Defresne. Een geroutineerde Amsterdamse inbreker en zijn maat kunnen een centje bijverdienen door de weggelopen stiefdochter van een bankier op te sporen. Al snel blijkt de klus een val voor het meisje te zijn en proberen de boeven te redden wat er te redden valt. Weisz' humoristische en romantische thriller in de onderwereld van Amsterdam. De Gooyer trekt messen.
Titel: De inbreker
Jaar: 1972
Duur : 1 uur, 45 minuten
Soort: Speelfilm
Editie: NFF 1984
Retrospectief

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still