Ga naar inhoud
Spannende televisieserie waarin een oud-commandant van het Nederlandse special forces team en zijn strijdmakkers geconfronteerd worden met de gevolgen van een gevaarlijke missie in Nigeria.
Tijdens een geheime missie in Nigeria bevrijdt een groep Nederlandse commando's een door Boko Haram ontvoerde gijzelaar. Wanneer een Nigeriaanse minister jaren later Nederland bezoekt, blijkt het verleden de commando's nog steeds te achtervolgen. In deze spannende televisieserie raken oud-commandoleider John de Koning en zijn voormalige strijdmakkers verwikkeld in een reeks mysterieuze moorden. Bedrog, verraad en de trauma’s van die geheime missie halen de levens van hem en zijn oude teamgenoten volledig overhoop.

Titel: Commando's
Jaar: 2020
Duur : 47 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

Gouden Kalf winnaar

Beste Hoofdrol Dramaserie (2021)
Werner Kolf

Gouden Kalf nominaties

Beste Bijrol Dramaserie (2021)
Roeland Fernhout
Beste Dramaserie (2021)
Hanro Smitsman
Beste Dramaserie (2021)
Iván López Núñez

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.