Ga naar inhoud
Serie waarin theatermakers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele sitcom. Over het dysfunctionele gezin van de laatste Hollandse kaasboer in een wijk vol allochtonen.
Zesdelige comedyserie waarin theatermakers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele Amerikaanse sitcom. In de absurde komedie Kaas en noten draait alles om het gezin van de laatste Hollandse kaasboer in een wijk vol allochtonen. De kaasboer, zijn suïcidale vrouw, hun door internet geobsedeerde dochter en een racistische oma leven allen in hun eigen wereldje op de veel te kleine bovenwoning.

Titel: Comedylab - Kaas en noten
Jaar: 2002
Duur : 25 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.