Ga naar inhoud
Stills

BuZa

Regie: Frank Ketelaar
Levens en reputaties staan op het spel, wanneer aan het licht komt dat de opvolger (Kees Prins) van een onverwachts overleden minister geheimen blijkt te hebben. Bij Buitenlandse Zaken loopt de spanning hoog op.
Wanneer de minister van Buitenlandse Zaken onverwachts overlijdt, wordt VN-functionaris Maarten Meinema (Kees Prins) uit Nicaragua gehaald als opvolger. Zijn naaste medewerkers hebben twijfels, want ze ontdekken dat hij een ernstig probleem verbergt. Dan worden drie Nederlanders ter dood veroordeeld in een Latijns-Amerikaanse dictatuur. Duistere zaken en moeilijke keuzes vormen de opmaat naar een grote politieke crisis in Den Haag, in deze vierdelige dramaserie van Frank Ketelaar (Klem, Overspel, Mevrouw de Minister).
Titel: BuZa
Jaar: 2021
Duur : 45 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Bijrol Dramaserie (2021)
Saskia Temmink

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills