Ga naar inhoud
Engelstalige slasher, geïnspireerd op de Bijbelse broers Kaïn en Abel. Twee opmerkelijke broers hebben een pact gesloten waarbij ze vrouwen op bloederige wijze willen verlossen van hun zonden.
Engelstalige slasher, geïnspireerd op de Bijbelse broers Kaïn en Abel. In een landhuis ligt de aantrekkelijke Elias te vrijen met een dame van lichte zeden. Hij neemt vaak prostituees mee naar huis die het daglicht nooit meer zullen zien. Romero, Elias' mismaakte broer, leeft in de kelder van het huis en slacht ze met medeweten van Elias af om ze te verlossen van hun zonden. Hun pact komt echter in gevaar als de mooie Eve arriveert.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design

Titel: Brother's Keeper - Ours is a Strange History
Jaar: 2008
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.