De lakse broers Max en Jules sloten ooit het pact om nooit een relatie te beginnen, maar worden allebei stapelverliefd op de mooie, stoere Anna. Tegendraadse romantische komedie vol grove grappen en gênante situaties.
Max en zijn geadopteerde broer Jules leggen als kind de eed af dat ze nooit een vriendinnetje zullen nemen. Eenmaal groot gegroeid houden de mannen hun pact moeiteloos in stand. Hun zorgeloze en lakse leven draait om blowen, zuipen en zoveel mogelijkchicks het bed in krijgen, om die daar de volgende dag weer uit te schoppen. Totdat de broers de mooie en stoere Anna ontmoeten, op wie ze allebei stapelverliefd worden. Een tegendraadse romantische komedie vol grove grappen en gênante situaties.

Titel: Bro's Before Ho's
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 24 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Pathé Thuis
Nu streamen

Deze film uit de collectie 10 Verrassende Families is vanaf 8 september voor €1,99 te zien bij Pathé Thuis.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills