Ga naar inhoud
BestsellerBoy_STILL_2.jpg

Bestseller Boy

Regie: Norbert ter Hall, Sharif Abdel Mawla
Dramaserie waarin een jonge Amsterdamse schrijver op zijn 21e doorbreekt met zijn debuutroman. Zijn wensdroom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop.

Wat als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Momo Zebbi is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn wensdroom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. Zijn Marokkaanse ouders zetten hem uit huis, hij verliest zijn grote liefde en zijn vrienden verstoten hem. Zonder huis, familie of relatie begint Momo in deze achtdelige serie een zoektocht naar erkenning, liefde en naar zichzelf.

Titel: Bestseller Boy
Jaar: 2022
Duur : 42 minuten
Soort: Dramaserie
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Hoofdrol Dramaserie (2023)
Shahine El-Hamus

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
NPO Start Plus
Nu streamen

Bekijk deze serie op NPO Start Plus. Let op: om na aflevering 1 verder te kijken heb je een account nodig. De eerste maand is gratis.