Ga naar inhoud
Still Beraber 4.png

Beraber

Regie: Mete Gümürhan

De 14-jarige freerunner Zeki verhuist samen met zijn vader van Rotterdam naar een luxe villawijk in Istanboel. Daar komt hij in contact met een groep jongeren. Om bij hen te horen begint hij met zakkenrollen en doet hij er alles aan om zijn twee levens gescheiden van elkaar te houden.

Freerunner Zeki (14) voelt zich opgesloten in een luxe villawijk in Istanboel, waar hij met zijn vader naartoe verhuisde vanuit Rotterdam. Het nieuwe huis is van alle gemakken voorzien, maar ligt in een compound en de portier heeft de opdracht gekregen de kinderen die daar wonen niet zonder begeleiding naar buiten te laten gaan. Tijdens deze eenzame zomervakantie zoekt Zeki vrijheid buiten de muren, waar hij in een arme wijk wordt opgenomen in een groep straatjongeren die geld verdienen met zakkenrollen. Al freerunnend ontdekt hij de stad, en raakt hij bevriend met Kemal, een jongen uit de 'varos' (arme buurt).

Beleef de première op zondag 24 september
Op zondag 24 september heb je de kans om de première van Beraber bij te wonen in Kinepolis Jaarbeurs. Beleef de eerste vertoning van de film, samen met de acteurs, filmmakers en genodigden op deze bijzondere avond.

Poster Beraber.jpg
Titel: Beraber
Jaar: 2023
Duur : 1 uur, 23 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still Beraber 6.png