Ga naar inhoud
Korte film over een oudere dame die samen met haar hondje Badoir in een chique residentie woont. Als ze samen met Badoir en haar Marokkaanse buurjongen de lift instapt gaat er iets mis.
Korte film over een oudere dame die samen met haar hondje Badoir in een chique residentie woont. Als ze met hem en haar Marokkaanse buurjongen in de lift wil stappen, raakt de lijn van Badoir verstrengeld in de liftdeur en blijft de dame buiten de lift achter zonder hond. Als haar buurjongen beneden met de dode hond de lift uitstapt, is voor de dame de doodsoorzaak duidelijk. De waarheid is echter anders.

Titel: Badoir
Jaar: 2005
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Vlaams panorama
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still