Ga naar inhoud
Still

Alles stroomt

Regie: Danyael Sugawara
De kwetsbare relatie tussen een moeder en zoon wordt op de proef gesteld. De moeder moet haar zoon loslaten en de zoon is nog niet helemaal klaar voor de volwassenheid.
Een moeder en een zoon vormen samen een hecht gezin, maar gaan op een belangrijk punt in hun leven ieder een andere kant op. Damiaan is geslaagd voor zijn eindexamen en verlaat het huis om in een kraakpand te gaan wonen. Het contrast met de geborgenheid van het ouderlijk huis had niet groter kunnen zijn. Zijn moeder die haar zoon na de dood van haar man alleen heeft opgevoed, komt een nieuwe liefde tegen, een binnenschipper. Ze gaat bij hem op het schip wonen en samen gaan ze de grote rivieren over. Ook haar leven verandert drastisch. Moeder en zoon houden koppig vol in hun nieuwe bestaan, dat minder rooskleurig blijkt dan het aanvankelijk leek. Ze leven meer en meer langs elkaar heen en verliezen elkaar uit het oog. Alles stroomt. Over de pijn die dit veroorzaakt kan niet gesproken worden. Het is de vraag of de moeder-zoonliefde dit overwint.
Titel: Alles stroomt
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Film1 Publiekprijs (2009)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still