Dansfilm over een jonge vrouw die in een mediterraan stadje de sleutel van een poort zoekt en daarbij bijzondere ontmoetingen heeft en eigenaardige voorwerpen treft.
Dansfilm over een jonge vrouw in een rode jurk en op tangoschoenen die in een mediterraan stadje de sleutel van een poort zoekt en daarbij bijzondere ontmoetingen heeft. De camera zit haar soms letterlijk op de hielen, deels in slow motion, vanuit het water, tussen rozen op keien door, over rode veertjes en langs rollende appels. Een standbeeld lijkt de weg te wijzen en we kijken mee door het sleutelgat.

Titel: After the Water the Clouds
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.