Ga naar inhoud
Still_After the Tone.jpg

After the Tone

Regie: Digna Sinke
Regisseur Digna Sinke wordt dit jaar geëerd met het Gouden Kalf voor de Filmcultuur. Om dit te vieren vertonen we drie van haar films in Slachtstraat Filmtheater. Zo ook de film After the Tone.
Op de dag dat architect Onno een belangrijke prijs heeft gewonnen, is hij onvindbaar. Geen scènes met dialoog, maar ingesproken voicemailberichten op Onno’s telefoon vertellen het verhaal in After the Tone. De strak gekaderde beelden tonen de locaties waar de bellers zich bevinden: een kil bedrijventerrein, een eenvoudig rijtjeshuis bij een verlaten plantsoen, een parkeerplaats. Terwijl de verzameling landschappen van seizoenen wisselt, neemt de wanhoop onder de naasten van de verdwenen Onno toe.

Credits

Producent
Sound Design
Productiebedrijf
SNG Film
Distributie
Mokum Filmdistributie
Titel: After the Tone
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 25 minuten
Soort: Speelfilm
Editie: NFF 2023
Specials

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still_After the Tone 1.jpg
Still_After the Tone 2.JPG
Still_After the Tone 3.JPG