Ga naar inhoud

Verzamelprogramma met de films: Niet zoals het hoort, Oh mijn tweet, Boeman en Coming-In

Bij dit evenement is een schrijftolk aanwezig. Bezoekers met een auditieve beperking kunnen op deze manier de tekst van de film meelezen.

Om het evenement te bekijken in je browser, ga je naar deze link of scan je de QR code die overal aanwezig is in de zaal. Het ID voor dit evenement is: NFFregels269

Over de films:

Ongeschreven regels: Oh mijn tweet

Journalist Bo Hanna worstelt met de vraag of hij een tweet moet versturen. Hoe kwetsbaar kun je zijn op sociale media, hoe zal het worden opgepikt? Hij belt twee vriendinnen om raad.

Ongeschreven regels: Boeman

Twee op de drie jonge vrouwen wordt wel eens lastiggevallen op straat. Achterna gelopen worden blijkt het meest bedreigend te voelen. Bepaalt je angst je leven? En wat als jij wordt gezien als de boeman?

Ongeschreven regels: Coming In

Voor wie kom je uit de kast? Doe je dat voor jezelf? Of eigenlijk voor de mensen om je heen? Verschillende queers bevragen de ongeschreven regels rond hun coming-out.

Ongeschreven regels: Niet zoals het hoort

Roos schuift haar gehoorapparaat letterlijk onder stoelen en banken. In deze korte documentaire onderzoekt ze haar schaamte door in gesprek te gaan met twee andere slechthorende vrouwen.

Premières