Ga naar inhoud

Algemene Voorwaarden Educatieprogramma

Hieronder vind je de Algemene Voorwaarden voor het Educatieprogramma van het Nederlands Film Festival. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van NFF.

Annuleringsvoorwaarden

Wijzigingen op een boeking kunnen t/m 10 september 2023 doorgegeven worden. Hierna is annulering niet meer kosteloos mogelijk, en zal het totaalbedrag in rekening worden gebracht. In overleg is het mogelijk om voor een beperkt aantal leerlingen (extra) kaarten af te nemen/in te leveren.

AVG: toestemming fotografie

Indien er tijdens jullie bezoek een fotograaf/videocamera in de zaal aanwezig is, ontvang je van ons hierover ongeveer 10 dagen voor de vertoning bericht. We vragen je dan om vóór het bezoek inzichtelijk te maken welk groepje leerlingen wel en niet op de foto mogen. In de klas kun je bijvoorbeeld de leerlingen al voorzien van een sticker óf een groepje maken van leerlingen die bij elkaar in de zaal komen te zitten.

Bij aanvang van het bezoek geef je aan de festivalmedewerker door welke leerlingen wel/niet op de foto mogen. De festivalmedewerker brengt hier vervolgens de fotograaf van op de hoogte.

Communicatie / promotie

Bij inschrijving op het NFF Educatieprogramma kunnen je gegevens door het NFF (al dan niet met behulp van profilering) gebruikt worden om je te informeren over (toekomstige edities van) het NFF Educatieprogramma en om deze informatie op de deelnemers af te stemmen. Klik hier voor het complete privacy statement van NFF.

Neem voor verdere vragen hierover gerust contact op met educatie@filmfestival.nl.