Ultrakort - Zangkom redux

Maurice de Bruijne Korte film - 2020 - 3 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Betoverende animatieverbeelding van een onverwachte en intense versmelting van twee eenzame zielen wier paden elkaar in de eindeloze leegte kruisen.

Een eenzame figuur zweeft zittend door een verlaten universum op een stuurloos voertuig. Als plots een lichtflits uit de verte schiet en er een lotgenoot opduikt, staat de figuur voorzichtig op om de ander te ontmoeten. Een ultrakorte animatie over ons verlangen om écht contact te maken, ook al is het maar voor even. Gerealiseerd in het kader van de elfde editie van Ultrakort, dat korte animatiefilms in de bioscopen en filmtheaters brengt.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Production Design
Viktor Hachmang
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Animatie
Anikey Studios
Molly Head Carroll
Marcel Tigchelaar
Edwin van Beek
Witte van der Tempel
Productieland(en)
Nederland