Comedylab - Kaas en noten

Willem van de Sande Bakhuyzen Televisiedrama - 2002 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Serie waarin theatermakers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele sitcom. Over het dysfunctionele gezin van de laatste Hollandse kaasboer in een wijk vol allochtonen.

Zesdelige comedyserie waarin theatermakers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele Amerikaanse sitcom. In de absurde komedie Kaas en noten draait alles om het gezin van de laatste Hollandse kaasboer in een wijk vol allochtonen. De kaasboer, zijn suïcidale vrouw, hun door internet geobsedeerde dochter en een racistische oma leven allen in hun eigen wereldje op de veel te kleine bovenwoning.

Credits

Uitvoerend producent(en)
George van Breemen
Camera
Gerard Stam
Montage
Mixage
Set geluid
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland