Een inktvis met smetvrees probeert de aandacht van een schoonmaker te trekken, nadat een kindje de ruit van zijn zeeaquarium heeft besmeurd. Had hij dat maar niet gedaan!
In het zeeaquarium lijkt de inktvis heer en meester. Totdat tot zijn schrik en ergernis een kindje de ruit besmeurt. Verontwaardigd probeert hij de aandacht van een schoonmaker te trekken, maar misschien maakt hij de zaak daarmee alleen maar erger. Kleine tragikomedie op de opgewekte klanken van de sirtaki. Deze stereoscopische 3D-animatie maakt deel uit van de elfde editie van Ultrakort, dat korte animatiefilms in een groot aantal bioscopen en filmtheaters brengt.

Titel: Ultrakort - INKT
Jaar: 2020
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

AnimatieDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.