Voor mbo-opleidingen biedt het educatieprogramma van het Nederlands Film Festival diverse mogelijkheden. Omdat de vertoningen voor opleidingen dit jaar niet plaats kunnen vinden in de bioscoop in Utrecht, organiseer je in 2020 een NFF-vertoning bij jou op de opleiding of volg een masterclass van NFF Professionals Online.

Groepsreserveringen

Via de afdeling educatie kunnen voorafgaand aan de publieksverkoop al kaarten voor het reguliere film- en Professionals Programma worden gereserveerd. Hiernaast bieden we programma’s op maat en denken we graag mee over een geschikt programma, passend bij de opleiding en studenten. Opleidingen en studieverenigingen kunnen contact opnemen met NFF Educatie voor meer informatie over het festival- en Professionals Programma, groepsreserveringen en programma’s op maat.

NFF Talentpas
Onbeperkt toegang tot vier filmcolleges, het online regulier NFF Publieksprogramma en het online regulier NFF Professionals Programma? Bestel dan voor je studenten de NFF Talentpas! Je besteld de pas voor € 50,- per student. Talentpassen kunnen alleen via de opleiding aangevraagd worden. Klik hier voor meer informatie. 

Aanmelden
De deadline om jouw klas aan te melden voor het NFF is gesloten. Heb je een vraag over het programma van dit jaar? Neem contact op met [email protected].

COVID-19
Bij nieuwe maatregelen en richtlijnen, aangekondigd door de overheid en/of het RIVM met gevolgen voor het onderwijs, is het mogelijk om gratis te annuleren. Meer weten over de invulling van de educatieprogramma’s en de maatregelen die het NFF neemt om verspreiding van COVID-19 te voorkomen? Neem gerust contact met [email protected].

Contact
Vragen? Of een programma op maat? Mail ons via [email protected] of bel naar 030-2303800. 

  • NFF Professionals

    NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

    Leer meer met NFF