Voor mbo-opleidingen biedt het educatieprogramma van het Nederlands Film Festival diverse mogelijkheden. In 2020 organiseer je een NFF-vertoning bij jou op de opleiding! Omdat de vertoningen voor opleidingen dit jaar niet plaats kunnen vinden in de bioscoop, organiseer je in 2020 een NFF-vertoning bij jou op de opleiding! Volg dit jaar NFF Professionals Online of reserveer voor de workshop Social Media Stories.

Groepsreserveringen

Via de afdeling educatie kunnen voorafgaand aan de publieksverkoop al kaarten voor het reguliere film- en Professionals Programma worden gereserveerd. Hiernaast bieden we programma’s op maat en denken we graag mee over een geschikt programma, passend bij de opleiding en studenten. Opleidingen en studieverenigingen kunnen contact opnemen met NFF Educatie voor meer informatie over het festival- en Professionals Programma, groepsreserveringen, studentenkorting en programma’s op maat.

Aanmelden
Aanmelden voor de NFF educatievertoningen kan tot en met 17 juli via het aanmeldformulier. Voor het eerst biedt het NFF het educatieprogramma niet alleen tijdens de negen festivaldagen aan, maar gedurende drie weken. Nu het voor leraren drukker dan ooit is, willen wij deelnemende opleidingen meer ruimte geven om de educatievertoningen op een geschikt moment in te plannen. De NFF educatievertoningen kunnen ingepland worden tussen de start van het NFF op 25 september en de start van de herfstvakantie in Utrecht op 17 oktober. Het educatieprogramma Social Media Stories kan worden ingepland tijdens alle doordeweekse festivaldagen, van 25 september tot en met 2 oktober.

Kosten van de educatievertoningen: €2,75 per student
Kosten voor Social Media Stories: €300 voor een workshop (max. 25 studenten)

Bij nieuwe maatregelen of richtlijnen, aangekondigd door de overheid en/of het RIVM met gevolgen voor het onderwijs, is het mogelijk om gratis te annuleren.

Meld je aan

Contact
Vragen? Of een programma op maat? Mail ons via [email protected] of bel naar 030-2303800. 

  • NFF Professionals

    NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

    Leer meer met NFF