In een wereld waarin overal om ons heen bewegende beelden te zien zijn, is bedrevenheid in het onderzoeken en interpreteren hiervan essentieel. Het NFF wil mediawijsheid stimuleren, o.a. door het aanbieden van gratis lesmateriaal, nagesprekken met makers en het organiseren van workshops door filmprofessionals. Voor mbo-opleidingen biedt het educatieprogramma van het Nederlands Film Festival diverse mogelijkheden.

Aanmelden
Informatie over het NFF Educatieprogramma van 2021 volgt in april. Aanmelden voor 2021 kan vanaf april. 

COVID-19
Bij nieuwe maatregelen en richtlijnen, aangekondigd door de overheid en/of het RIVM met gevolgen voor het onderwijs, is het mogelijk om gratis te annuleren.

Contact
Vragen? Of een programma op maat? Mail ons via [email protected] of bel naar 030-2303800. 

  • NFF Professionals

    NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

    Leer meer met NFF