Van God los - Kortsluiting

Rita Horst Televisiedrama - 2011 - 54 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Wanneer een tiener probeert haar onveilige thuissituatie te ontvluchten, ontketenen haar plannen een reeks aan confrontaties die uitlopen op een gruwelijk drama. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.

Danielle kent geen veilige thuissituatie: moeder Nadia laat zich mishandelen door haar agressieve vriend Gerrie, er zijn altijd geldproblemen en Danielles halfbroertje Rody keert zich steeds heftiger tegen zijn zus. Danielle hoopt de geweldscirkel waarin ze is opgegroeid te ontvluchten, maar haar plannen ontketenen een reeks aan heftige confrontaties. Onderdeel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdaadverhalen.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Mick van Rossum
Production Design
Montage
Sound Design
Jan Willem van den Brink
Gabor Verhoeven
Geluidsnabewerking
Jan Willem van den Brink
Gabor Verhoeven
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland