Ultrakort - A Cup of Joe

Samantha Williams Korte film - 2018 - 3 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Er woedt een storm in de kop van Joe, die in deze animatiefilm dagelijks worstelt met een defecte knop van het koffiezetapparaat. Het zou helpen als hij eens van zijn fouten zou leren.

Het blauwe demoontje Joe neemt om de haverklap een kop koffie. Elke keer weer schrikt hij wakker wanneer de koffie in alle richtingen van het gammele apparaat spuit. Alleen zijn kopje blijft telkens zo goed als leeg. Joe vergeet dat hij misschien ook op een andere manier aan zijn koffie kan komen. Moet hij niet eens naar het vogeltje luisteren dat hem steeds de oplossing voor zijn probleem toereikt? Al kreunend gaat deze koppige demon door met zijn falende routine, in deze absurde animatie over de noodzaak van verandering.  

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Muziek
Animatie
Productieland(en)
Nederland