Ticking Away

Michael Sewnarain Korte film - 2016 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Animatiefilm over een eenzame klokkenmaker die zijn troost zoekt in dagelijkse routine. Op een avond klopt er een vreemde man bij hem aan om een heel speciaal horloge te laten repareren.

Getekende animatiefilm over een eenzame klokkenmaker die zijn troost zoekt in dagelijkse routine. Tussen zijn almaar tikkende kleine en grote klokken voelt hij zich het prettigst. Van digitale fratsen moet hij niets hebben en klanten ziet hij ook liever gaan dan komen. Op een avond klopt er een merkwaardig figuur bij hem aan om een heel speciaal horloge te laten repareren. Dan wordt duidelijk waarom deze treurige vakman zo verbitterd is. Een drama over rouw, het verstrijken van de tijd en leren loslaten.


Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Ignace Collin
Camera
Production Design
Sound Design
Geluidsnabewerking
Muziek
Distributie
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland, België