Hallo Bungalow

Anne de Clercq Speelfilm - 2015 - 94 min.
Vanaf 12 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Misdaadkomedie waarin drie volwassen, vrouwelijke pechhebbers al decennialang in een suf vakantiepark werken. Om hun dromen alsnog waar te kunnen maken, besluiten ze hun criminele baas te chanteren.

Voor drie vrouwen begint een zoveelste hoogseizoen in het suffe vakantiepark De Lusthove. Wat ooit begon als een vakantiejob, groeide uit tot een vaste baan. Van hun ambities om respectievelijk zangeres, wetenschapper en moeder te worden, blijkt niets terechtgekomen. Om hun dromen alsnog waar te kunnen maken, besluit het drietal de criminele parkmanager te chanteren. Maar de kaarten blijken anders geschud dan ze dachten. Misdaadkomedie over vriendschap, dromen en misschien wat laat volwassen worden.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Associate Producer
Felice Bakker
Uitvoerend producent(en)
Ivo de Jongh
Camera
Production Design
Florian Legters
Bart van Dulmen
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland