Diorama No.3: The Marchland

Daniel Ernst - 2016 - 0 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een woordloos Virtual Reality-diorama als onderdeel van het project The Shoebox Diorama, waarin een druppel regen het verschil maakt tussen de aan- en afwezigheid van passanten in een tolhuisje.


Een druppel regen maakt het verschil tussen de aan- en afwezigheid van voorbijgangers in een tolhuisje. Zijn de passanten geesten, of zou de toeschouwer er een kunnen zijn? Voordat je het weet, ben je overgestoken naar 'The Marchland'. In dit woordloze Virtual Reality-diorama kunnen de gebruikers zelfstandig het verhaal ontdekken. Na Blocked In en Der Grosse Gottlieb is The Marchland de derde interactieve kijkdoos binnen Daniel Ernsts VR-project The Shoebox Diorama.


Credits

Producent(en) Daniel Ernst
Uitvoerend producent(en) Daniel Ernst
Research
Production Design
Sound Design
Max Sombroek
Daniel Ernst
Visual Effects
Distributie
Animatie
Interface en interaction design
Website
Productieland(en)
Nederland