<strong>Searching for Aliens</strong><br>Eva Julia Manneke, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Searching for Aliens</strong><br>Eva Julia Manneke, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Searching for Aliens</strong><br>Eva Julia Manneke, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Searching for Aliens</strong><br>Eva Julia Manneke, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Searching for Aliens</strong><br>Eva Julia Manneke, 2017<br>Korte Documentaire<br>

Searching for Aliens

 
De zoektocht naar buitenaards leven roept meer vragen op dan die of aliens echt bestaan. Vijf personen die vanuit verschillende invalshoeken deze materie onderzoeken, vertellen in deze documentaire hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rapper, een sterrenkundige en de voormalig directeur van hét telescoopcentrum van Europa. Daarbij gaat het niet alleen om rationele argumenten, maar ook om intuïtie en emotie.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte25 minuten
ProductielandNederland
RegisseurEva Julia Manneke
ProducentJasper Boon
CameraAbel van Dijk
Set GeluidTessa Fransen
Sound DesignDaniël Berends
Sound DesignLeonardo Fontana Balparda
Visual EffectsTommy Jansen
Visual EffectsAron Fels
MuziekTess van der Velde
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
TV companyEvangelische Omroep (EO)
TV companyIKONdocs
EditorAnnika Albert