<strong>In de greep van de tango</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/leendert-pot?film=in-de-greep-van-de-tango', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Leendert Pot' });" text="Leendert Pot">Leendert Pot</a>, 1991<br>Korte Documentaire<br> <strong>In de greep van de tango</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/leendert-pot?film=in-de-greep-van-de-tango', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Leendert Pot' });" text="Leendert Pot">Leendert Pot</a>, 1991<br>Korte Documentaire<br>

In de greep van de tango

 (Embraced by the Tango)
Op IDFA met eervolle vermelding bekroonde muziekfilm over de bandoneonspeler Carel Kraayenhof in het Mekka van de tango: Buenos Aires.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar1991
Lengte45 minuten
ProductielandNederland
RegisseurLeendert Pot
ScenarioLeendert Pot
CameraBrigit Hillenius
Set GeluidMark Glynne
EditorLeendert Pot
MuziekCarel Kraayenhof
ProductiebedrijfJura Filmprodukties