<strong>How to Uninstall Life</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/noah-suhartono?film=how-to-uninstall-life', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Noah Suhartono' });" text="Noah Suhartono">Noah Suhartono</a>, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>How to Uninstall Life</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/noah-suhartono?film=how-to-uninstall-life', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Noah Suhartono' });" text="Noah Suhartono">Noah Suhartono</a>, 2017<br>Korte Documentaire<br>

How to Uninstall Life

 
Documentaire over een jongen die probeert zich staande te houden in een maatschappij die veel van hem vraagt. Als tiener is hij het slachtoffer geworden van een vuurwerkongeluk. Hij is volledig blind verklaard en moet als jongvolwassene leren omgaan met de gevolgen van zijn handicap. Maar er lijkt meer aan de hand. Heeft hij iets te verbergen?
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte26 minuten
ProductielandNederland
RegisseurNoah Suhartono
ProducentNoah Suhartono
ResearchNoah Suhartono
CameraNoah Suhartono
Set GeluidNoah Suhartono
Sound DesignNoah Suhartono
Visual EffectsNoah Suhartono
MuziekBine
MuziekNxxxxxS
MuziekSVPERIOR DWELLS
ProductiebedrijfWillem de Kooning Academie
ProductiebedrijfNOASU
EditorNoah Suhartono