<strong>Boat Trip 3D</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/mathijs-geijskes?film=boat-trip-3d', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Mathijs Geijskes' });" text="Mathijs Geijskes">Mathijs Geijskes</a>, 2008<br>Korte Film<br> <strong>Boat Trip 3D</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/mathijs-geijskes?film=boat-trip-3d', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Mathijs Geijskes' });" text="Mathijs Geijskes">Mathijs Geijskes</a>, 2008<br>Korte Film<br>

Boat Trip 3D

 
De koeien kijken toe wanneer op een mooie zomerse dag het pleziertochtje van een jongen in een rubberboot wordt verstoord door een grote speedboot met een onbekende bestuurder. Een uitnodiging tot een duel? De jongen besluit met zijn kwetsbare bootje de strijd aan te gaan met de snelle superboot. Eerste korte Nederlandse speelfilm in digitaal 3D, compleet gefilmd op het water vanaf een speciaal geprepareerde boot met de nieuwste digitale technieken.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2008
Lengte10 minuten
ProductielandNederland
RegisseurMathijs Geijskes
ProducentIvo Broekhuizen
ProducentMathijs Geijskes
Co-ProducentMathijs Geijskes
ScenarioMathijs Geijskes
ScenarioIvo Broekhuizen
CameraMick van Rossum
Set GeluidWouter Koesman
GeluidsnabewerkingHein Verhoeven
Sound DesignHein Verhoeven
Visual EffectsJarno Cordia
MuziekFloris van Bergeijk
ProductiebedrijfA Million Dreams
Cast
Paul Geusebroek