Hartverscheurende verbeelding van dat ene vreselijk moment dat iemand hoort dat haar geliefde iets overkomen is en gevoel, herinneringen en de werkelijkheid haar in een overweldigende maalstroom meesleuren.


Een vrouw beantwoordt 's nachts de telefoon. Ze hoort dat haar vriend David iets vreselijks is overkomen op Phuket. Haar wereld stort ineen.
Stilte na de storm verbeeldt dat ene korte moment tussen het nachtelijk telefoontje en de bevestiging van de gevreesde boodschap. In een stream of consciousness razen gevoel, herinnering en werkelijkheid als een storm door haar heen, voor ze beseft dat ze David heeft verloren. Alleen de stilte rest.Credits

Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Kort! - Stilte na de storm
Jaar: 2011
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.