Ga naar inhoud
Forever Rich_stills_5.jpg

Forum van de Regisseurs: Forever Rich

Is imago alles? Als popartiest Richie beroofd wordt van zijn gouden Rolex, zet hij in één nacht alles op het spel om zijn eer en carrière te redden. Een spannende thriller van bekroond regisseur Shady El-Hamus (De Libi).

In het Forum van de Regisseurs dingen grensverleggende Nederlandse auteursfilms mee die allemaal een ding gemeen hebben: hun eigenheid. Curatoren van dit programma zijn filmjournalist en programmeur Hugo Emmerzael en scenarist, regisseur en docent Beri Shalmashi.

Curatoren Hugo en Beri over de film: “Richie is jong, beroemd en totaal de weg kwijt. Vlak voor een belangrijk concert wordt hij, zoals dat gaat bij sterren, beroofd van zijn gouden Rolex. Richie gaat kapot van vernedering als de beelden viraal gaan. Shady El-Hamus maakt met zijn tweede speelfilm op een bepaalde manier het vervolg op De Libi. Richie heeft alles waar de jongens uit El-Hamus zijn vorige film van dromen. Maar hij verliest zich in andermans ideeën over imago. Een kritische blik op een tijdsgeest propvol maakbaarheid en materialisme.”


Forever Rich_affiche.jpg
Forum van de Regisseurs Gouden Kalf Competitie

Bekijk trailer

Stills

FR_stills_1.jpg