Educatie

De 38e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober 2018. Tijdens het festival organiseert het NFF een divers educatief programma voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en WO.

Het NFF ziet filmeducatie als een belangrijke pijler en bedient daarom leerlingen, studenten én docenten. Met voor ieder leerjaar met zorg geselecteerde recente en relevante (jeugd)films, vaak omlijst met een voorfilm en altijd met een nagesprek (veelal met een filmmaker of acteur). Voor het primair en voortgezet onderwijs workshops film maken, waarbij leerlingen in de praktijk zien hoe zij zelf films maken. En voor studenten gratis te bezoeken filmcolleges, bijeenkomsten voor filmprofessionals en programma’s op maat. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze programma’s en om te reserveren.

Primair onderwijs                                        Voortgezet onderwijs                         
MBO                                                              HBO/WO                                              

Contact

Vragen? Of een programma op maat? Neem contact op met:
Ninelotte Dijk – Medewerker Educatie
educatie@filmfestival.nl
030 – 2303800

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Het NFF maakt deel uit van het Netwerk Filmeducatie, het platform voor een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod op het gebied van filmeducatie.

Met dank aan: