Educatie

De 39e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van donderdag 26 september tot en met vrijdag 4 oktober 2019. Tijdens het festival organiseert het NFF een divers educatief programma voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO, WO én voor docenten.


Het NFF ziet filmeducatie als een belangrijke pijler en bedient daarom leerlingen, studenten én docenten. Met voor ieder leerjaar met zorg geselecteerde recente en relevante (jeugd)films, vaak omlijst met een voorfilm en altijd met een nagesprek (veelal met een filmmaker of acteur). Voor het primair en voortgezet onderwijs workshops film maken, waarbij leerlingen in de praktijk zien hoe zij zelf films maken. En voor studenten filmcolleges, bijeenkomsten voor filmprofessionals en programma’s op maat. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze programma’s. Reserveren voor het programma van 2019 is op dit moment nog niet mogelijk.

Bekijk het lesmateriaal voor:

Primair onderwijs                                        Voortgezet onderwijs                      
MBO                                                     

Contact

Vragen? Neem contact op met:
Ninelotte Dijk – Medewerker Educatie
[email protected]
030 – 2303800

Het NFF maakt deel uit van het Netwerk Filmeducatie, het platform voor een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod op het gebied van filmeducatie.

Met dank aan: