Educatie

Het Nederlands Film Festival vindt filmeducatie belangrijk en organiseert daarom ieder jaar een divers educatief programma voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo, wo én voor docenten. Met dit jaar onder meer filmvertoningen inclusief nagesprekken, workshops film maken, Interactive workshops, rondleidingen door de NFF Interactive Expo en programma’s op maat.

Primair en voortgezet onderwijs

Met de klas naar het NFF is meer dan een leuk dagje uit. In een wereld waarin overal om ons heen bewegende beelden te zien zijn, is bedrevenheid in het onderzoeken en interpreteren hiervan essentieel. Het NFF wil mediawijsheid stimuleren, o.a. door het aanbieden van gratis lesmateriaal, nagesprekken met makers en het organiseren van workshops door filmprofessionals.

Bekijk het programma en reserveer voor:

Studenten

Voor mbo-, hbo- en wo-opleidingen en studieverenigingen biedt het educatieprogramma van het Nederlands Film Festival diverse mogelijkheden. Via de afdeling educatie kunnen voor de start van de kaartverkoop al kaarten voor het festival- en Professionals Programma worden gereserveerd. Ook kunnen opleidingen reserveren voor besloten rondleidingen door de NFF Interactive Expo. Hiernaast denken we graag mee over een programma op maat, passend bij de opleiding en studenten.

Bekijk het programma en reserveer voor:

Contact

Vragen? Of een programma op maat? Neem contact op met NFF Educatie via [email protected] of 030 – 2303800.

Het NFF maakt deel uit van het Netwerk Filmeducatie, het platform voor een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod op het gebied van filmeducatie.

Met dank aan: