You Will Find It

Jessie De Leeuw Korte film - 2011 - 17 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte fictiefilm waarin een kassameisje haar bestaan ontvlucht om in haar kleurrijke dromen te schitteren. De knappe buurman inspireert haar om aan haar grijze leventje een spannende draai te geven.

Achter haar kassa in Superette Edwin glijdt het leven van de 29-jarige Cilia geruisloos voorbij. Cilia is echter een meester in het ontsnappen. In haar verbeelding laat ze de grijze realiteit ver achter zich en creëert ze een kleurrijke, muzikale wereld. Op een dag staat de onhandige, maar knappe Jef aan haar kassa. Zal Cilia er deze keer in slagen om haar dromen waar te maken? Hij brengt haar in ieder geval op meer dan één goed idee.

Credits

Producent(en) Jessie De Leeuw
Productiebedrijf kask
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Stien De Vrieze
Montage
Bram Rabaey
Sound Design
Geluidsnabewerking
Wout Frigne
Set geluid
Yanna Soentjens
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
België