Warning: Petroleum Pipeline

Jan van Nuenen Korte film - 2005 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte animatie glijdt in een constant tempo door een dreigend zwart-witlandschap waarin steeds meer machines verschijnen. Hun ritmische geluiden vormen samen een allengs complexer wordende soundtrack.

Een vreemd, repetitief zwart-witlandschap glijdt in een constant tempo voorbij. Met een eindeloze rij hoogspanningsmasten waarvan de kabels trillen. Drilapparaten die uit de grond verrijzen. Een raffinaderij op de achtergrond, die dikke rook de lucht in pompt. De dreigende wereld wordt steeds voller; de geluiden die de machines en installaties maken vormen samen een allengs complexer wordende ritmische soundtrack.

Credits

Production Design
Montage
Set geluid
Muziek
Distributie
Productieland(en)
Nederland