Vlotter

Allard Westenbrink Korte film - 2010 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Als een nerveuze overvaller bij een benzinestation een argeloze pompbediende treft die zijn bedoelingen niet doorziet, neemt zijn plan een hele andere wending. Met geestige hoofdrol voor een bordkartonnen Thomas Berge.

Geestige korte film waarin een pompbediende van een benzinestation zo te goeder trouw is dat ze de motieven van een (nerveuze) overvaller niet doorziet. Hij raakt verstrikt in twijfel over het juiste moment voor de overval. Het verhaal wordt in korte scènes verteld en na iedere cut neemt het verhaal een onvoorziene wending. Dit alles onder het toeziend oog van een bordkartonnen Thomas Berge.

Credits

Scenario Jaap Peter Enderlé
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Sanne Sickenga
Camera
Production Design
Montage
Bas Icke, NCE
Caroline Hoeberechts - Van Schie
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland