The Procession

Sjaak Meilink Korte film - 2005 - 3 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte animatiefilm met figuren in zwart-wit in een gedempt gekleurde omgeving. Een jongen ziet een processie van grijze mannen met een kist en - door een raam - een oude man een kaartenhuis bouwen. Wie is hij?

Korte animatiefilm met figuren in zwart-wit in een gedempt gekleurde omgeving. Een jongen ziet vanachter een lantaarnpaal een processie van grijze mannen een kist dragen. Dof en langzaam weerklinken hun voetstappen, eerst door de winderige duinen, dan door de stad. De jongen loopt naar een raam en ziet binnen een oude man een kaartenhuis bouwen, begeleid door het tikken van een klok. Wie is hij?

Credits

Scenario Sjaak Meilink
Alies Westerveld
Producent(en) Arnoud Rijken
Jos-marien Jansen
Michiel Snijders
Productiebedrijf
Montage
Sound Design
Mixage
Set geluid
Distributie
Productieland(en)
Nederland