Kort! - Caresse

Jim Taihuttu Korte film - 2009 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Zakenman Victor de Vries staat aan de vooravond van een eenzame kerst in een uitgestorven hotel in Baltimore. Om de verloren tijd wat te veraangenamen bestelt hij telefonisch een blondine.

Zakenman Victor de Vries staat aan de vooravond van een eenzame kerst in een uitgestorven hotel in Baltimore. Vanwege het slechte weer is zijn vlucht naar huis uitgesteld. Om de verloren tijd wat te veraangenamen bestelt hij telefonisch een blondine bij het bedrijf True Romance. Wachtend in de bar schuift een mooie jonge vrouw aan. Ze heet Caresse en blijkt Nederlands. In Victor's kamer tasten de twee elkaar gespannen af.

Credits

Scenario Jim Taihuttu
Producent(en) Julius Ponten
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Mixage
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland