Kort! - Arie

Michiel ten Horn Korte film - 2009 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een oudere man kwijnt eenzaam weg in een verzorgingstehuis. Maar als zijn geliefde kanariepiet onverwachts een menselijke vorm aanneemt, gaat hij op zoek naar avontuur.

Een oudere man kwijnt weg in een verzorgingstehuis. Zijn familie bezoekt hem uit schuldgevoel, maar probeert zo snel mogelijk weg te komen uit de bedompte sfeer. De oudere man maakt het hen makkelijk en gedraagt zich doods. Maar zodra iedereen weg is, glimlacht hij tevreden terwijl hij zijn kanariepiet Arie zachtjes toespreekt. De menselijke vorm die de vogel onverwachts aanneemt, is het startschot voor een avontuur.

Credits

Productiebedrijf
Camera
Production Design
Seabert Deuling
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Mixage
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland