In a Forest

Fons Schiedon Korte film - 2010 - 3 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een angstig animatiefiguurtje wordt achternagezeten door een woest monster. De spanning stijgt, de tanden blikkeren, maar dan geeft de filmscène plotseling zijn ware aard prijs. Toch blijft alles illusie.

Animatiefilm met meerdere lagen van illusie. Een angstig animatiefiguurtje wordt achternagezeten door een woest monster. De spanning stijgt, de blikkerende tanden van de belager komen gevaarlijk dichtbij. Dan verandert plots de omgeving en wordt de motion capture-techniek zichtbaar. Alleen zijn de acteurs nog steeds digitaal. Deel van het project Ultra Kort van het Filmfonds, voor korte animatiefilms als voorfilm in de bioscoop.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Anne Buiter
Fabie Hulsebos
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Productieland(en)
Nederland