Enneagram - Gadjé

Thomas Korthals Altes Televisiedrama - 2005 - 50 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Jonge, Nederlandse advocaat is ondanks vele successen ontevreden met zijn bestaan en vindt bij een groep illegale zigeuner-straatmuzikanten niet alleen de kracht van de muziek, maar ook een betere reden van bestaan.

De jonge, talentvolle advocaat Pim Rutgers begint te balen van zijn leven in de glazen kantoortorens. Als hij in contact komt met een groep gepassioneerde zigeuner-straatmuzikanten begint zijn bloed te borrelen. Hij wint voor hen een zaak en vanaf dat moment raakt zijn leven steeds inniger verstrikt met de illegaal in Nederland verblijvende familie uit Boekarest. Pim Rutgers kan zich niet meer losmaken van het vrije en avontuurlijke leven van de zigeuners. Hij geeft de Nederlanders het nakijken en volgt zowel de muziek als zijn hart.

Credits

Productiebedrijf
Zoo Pictures
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Ruud van der Heyde
Camera
Production Design
Dewi van den Heuvel
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland